•  Tel : +385 47 422 420
  •  E-mail : odeta@odeta.hr
  •  Radno vrijeme : Pon - Pet 07:00 - 20:00

O nama

Trgovačko društvo za proizvodnju, trgovinu i promet ODETA d.o.o. osnovana je davne 1993. godine te već 25 godina uspješno posluje i teži zadovoljavanju svih potreba i želja kupaca šireći asortiman i omogućavajući kupnju proizvoda i alata najkvalitetnijih renomiranih svjetskih marki na jednom mjestu. Razvijajući na taj način svoju prepoznatljivost gradimo povjerenje kod kupaca i težimo njihovom ponovnom vraćanju uz nezaobilaznu fleksibilnost, transparentnost i korektnost odnosa kako prema kupcima tako i prema dobavljačima. Zadovoljan kupac naš je cilj. Osnovna djelatnost bazira se na veleprodaji i maloprodaji ručnih te električnih alata, vijčane robe, boja i lakova, aparata i pribora za varioce, vrtnog programa... 

Osluškujući potrebe tržišta sa zadovoljstvom možemo reći da smo 2009. godine proširili svoju djelatnost i na mogućnost korištenja samouslužne autopraonice želeći na taj način zadovoljstvo svojih korisnika učiniti još većim.

Ulaganje u vlastiti kadar i stručnost djelatnika te širenje prodajne mreže i asortimana budućim i trenutnim korisnicima temelji se na poslovnosti i povjerenju izgrađenim tijekom svih ovih godina uspješnog poslovanja baziranog na zadovoljnom kupcu.